Visit HelsingørSmilingDanmark
Save money
Smiling Pos

Smiling Pos Kasseapparater
Danish SAF-T format for Cash Register
version 1.3 December 2023

XML ready for 2024

Cash register Hotel Booking

Start med et Kasseapparat

Smiling Pos er et web-baseret kassesystem, der hjælper både detailhandlen og kunderne med at forene oplevelsen i butikken med mulighederne på internettet. Smiling Pos giver den forretnings drivende mulighed for at benytte flere kasseapparater fra forskellige lokationer, og styre en eller flere afdelinger og butikker uanset lakation.

Smiling Pos kan tilbyde både kunderne og de forretningsdrivende en unik helhedsoplevelse uanset om handlen foregår på nettet eller i den fysiske butik i København eller Århus, fordi kassesystemet integrerer og synkroniserer alle salgskanaler i skyen omkring én samlet kundeoplevelse i realtid og alle afdelinger taler sammen i et system'.

Kasseapparater  Kasseterminaler Gem bon - split-bon:
Du kan tilknytte et ubegrænset antal kasseapparater og du kan "gemme" en bon på et bord / værelse på en kasseapparat og hente den igen på en anden, eller du kan "gemme" alt på et værelse og hente en samlet afregning ved afrejse på et hvilket som helst kasseapparat.

Gaven som aldrig skal byttes

Smiling Pos tilbyder den perfekte gave idé.
Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Smiling Pos gavekort går du aldrig forkert 'i byen'. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring.

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes  en eller flere gange. Gavekortet nedskrives med det beløb der købes for, og resten kan bruges senere. 

Du kan altid få oplyst din saldo hos Smiling Pos butikkerne.

Læs mere »

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Klik for at se et større billede

Fully integrated

Derfor skal kasseapparatet i skyen
Vi lever i et globalt samfund, vi rejser til fjerne destinationer og detailhandlen udvikler sig til hovedsageligt at bestå af kædeforretninger eller store enheder med flere afdelinger. Smiling Pos giver dig mulighed for at logge ind på dit kasseapparat i en hvilken som helst afdeling - by eller land, også når du i ferien nyder din sjus på Hawaii. - det betyder også at du lynhurtigt kan se hvilken afdeling der eventuelt har en "skaffevare" på lager.?

Du kan starte med et kasseapparat på din I-pad eller PC (Mother terminalen), mener du systemet er helt OK og du udvider din forretning, kan du koble uendelige terminaler på, alt sammen helt næsten gratis, se foto hvordan du kan "bygge på".

Learn more »

Smiling pos Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Restaurant udeservering

Bestilling og betaling ved bordet
En af de bedste måder at øge engagementet med gæster er at nebringe ventetiden ved hurtig brug af mobile enheder som iPads. Med mobilenheder kan du indtaste mad og drikke ordrer direkte i POS-systemet fra din Iphone ved bordet. Dette reducerer muligheden for fejl, der opstår mellem håndskrevne bestillinger og senere dataindtastning i Restaurantsystemet. Det resulterer også i, at gæsterne får deres ordrer hurtigere, da ordren sendes direkte til køkkenprintere fra bordet. Desuden resulterer denne øgede effektivitet i højere bordomsætninger, så du kan betjene flere gæster. Der er en anden fordel ved at bruge iPads til ordreindgang: iPads og andre moderne POS-enheder giver din restaurant en eksklusiv og moderne appel, som mange gæster sætter pris på i dag.

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Bestilling oneline

Vores online-bestillingssoftware er en skræddersyet service fyldt med alle efterspurgte funktioner. Vi tilbyder fleksibel prispakke til online leveringssystem. Vi bygger denne tilpassede løsning i en Android- og iOS-platform sammen med Database support med My SqlDB og Back-end printserver support med Java aplet.

Vores online bestilling løsning fungerer perfekt for de fleste leveringstjenester samt forretninger med funktioner som multistore tilgængelighed med websted.

Smiling Pos tilbyder online bestilling system til dit supermarked eller anden form for ordre levering og takeaway service forretning. I dag udbydes alle vaer/produkter på nettet, enten som leveret eller Take Away, som fremover også vil være et dominerende eksempel på succes i detailhandlen. Hver forsyningskæde. Supermarkeder og leverandør af servicebutikker ønsker ofte at tilbyde online efterspørgsel bestilling og levering. Smiling Pos tilbyder Mobilbaseret Online Bestilling System.

Er du i tvivl? - spørg os på FAQ

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Brug på I-Phone og mobile enheder:
Du kan have uendelige Terminaler og hver terminal du opretter har et nummer, Alle terminaler spiller sammen i dit virksomheds netværk. Lad os sige at du har en større Restaurant med flere afdelinger, Bar - Casino - Natclub og stor udeservering.

Til hver serveringslokale opretter du mindst en MOTHER terminal, hvortil kan knyttes mange Child  terminaler (i-phones) der alle refererer til MOTHER  terminalen.

Den eneste forskel der er, og grunden til at vi kalder dem MOTHER og Child  er at Child  terminalerne sender data og udskrifter til den samme PPRINTSERVER som er tilknyttet MOTHER terminalen. (køkkenbonner osv. udskrives på samme måde og til samme køkken som fra  MOTHER terminalen)

Det betyder at du kan oprette en Child  terminal på din I-Phone eller en I-pad, og knytte den til MOTHER terminalen i det serveringslokale der betjener udeserveringen, og du kan betjene kunderne fra din I-Phone, sende bestillinger til køkken, afregne og modtage betaling via Mobile-Pay.

SUBMIT Free Demo version » 

24/7 Danish and US-based customer support and software upgrades included in all packages.

1