søg her:
Kasseapparater Online

Smiling Pos Kasseapparater FAQ

Hvad er XML Danish SAF-T format for Cash Register data version 1.3 December 2023
Har du problemer eller spørgsmål til dit detailsystem, Eller til din smiling booking portal, stil dem her.

FAQ = Ofte stillede spørgsmål (Frequently Asked Questions)
Smiling Pos er et web-baseret kassesystem/ Detailsystem, der hjælper både detailhandlen og kunderne med at forene oplevelsen i butikken med mulighederne på internettet. Smiling Pos giver den forretnings drivende mulighed for at benytte flere kasseapparater fra forskellige lokationer, og styre en eller flere afdelinger og butikker uanset lokation.

Save money
Søg hjælp her

 
 

Smiling Pos kan tilbyde både kunderne og de forretningsdrivende en unik helhedsoplevelse uanset om handlen foregår på nettet eller i den fysiske butik i København eller Århus, fordi kassesystemet integrerer og synkroniserer alle salgskanaler i skyen omkring én samlet kundeoplevelse i realtid og alle afdelinger taler sammen i et system”.

Har du et spørgsmål, så stil det her, eller find svar i allerede stillede spørgsmål.

SUBMIT Free Demo version » 
Hvis du bestiller en gratis demo version, får du samtidig en Login til debatsiden her, men du kan også registrere dig til FAQ debat her


23-05-2024
Parnell Tonny


Kan vi spørge FE som "Vidensbank" omkring Cybersikkerhed ?  

"FE" - Forsvarsakedemiet og SDU - AAU er i dag de mest kompetente

Ja, vi skal udvikle den nye 100 x hurtigere algoritme (- det digitaliseringsstyrelsen - Dansk Erhverv - Digitalisering, Teknologi & Tele, eller hvad de nu kalder sig i dag, - - til stor forvirring, betegner som AI.)

AI "Artificial Intelligence" er gammel kendt fra 1968, og bygger på "Machine Learning" og sandsynlighedsberegning, blandt store datamængder, det er der intet nyt i.

Den nye algoritme er heller IKKE AI , men giver nye perspektiver for AI teknologien med en 100 X hurtigere beregning af ekstremt store datamængder, Google er gået i stå med deres føreløse bil, fordi responstiden var for langson og datamængden er ikke tilstrækkelig. - - Nu indsamles igen større data grundlag.

Digitaliseringsstyrelsen har fået AI helt galt i halsen, til stor forvirring og skade for "Dansk Erhverv" som burde vide bedre.
"Dansk Standard" tror at de er helt fremme med AI, og spørger du deres chatboot "hvad er kunstig intelligens" lyder svaret at AI er en maskine. - - det er bare pinligt. 

Inden Dansk Erhverv publicerer en artikel der groft misinformerer - manipulerer medlemmerne, burde man forhøre sig hos FE "Center for Cybersikkerhed". - - - eller helt undlade at udtale sig om Digitalisering, Teknologi men henvise til "FE"

Det er til stor skade for Dansk Erhverv, hvis topledelsen i Danske virksomheder, går rundt og tror AI "er en maskine" - - AI er chatGPT eller en anden chatboot robot der kan spare en sekretær ved telefonbordet og lave kaffe i pausen.

Nu har jeg læst de 25 anbefalinger fra den 40 sider tykke rapport, - - - hvem er de anbefalinger stilet til ?
Hvordan skal topledelsen rustes til at navigere i en mere kompleks verden hvor viden er et konkurrence parameter.- - Når ikke den viden er tilgængelig for topledelsen
Vi får jo ikke en konkurrence fordel - - - hverken industrielt eller militært, ved at spørge konkurrenten. ? -

Hvor og hvem skal Dansk industri, overordnet spørge, ? - Erhvervsminister "MORTEN BØDSKOV" - "FORUROLIGER" befolkningen med "FAKE News", der siger at Elon Musk vil angribe Danmark med en ond "troldehær" - - - Digitaliseringsstyrelsen forvirrer ved at være "helt uvidende om AI"
Nu denne 40 sider tykke rapport, der endnu engang sætter tyk streg under at DANMARK ikke er teknologisk opdateret siden 2021, men tror "AI er en maskine" ved telefonbordet, der laver kaffe i pauserne

Eksempelvis foreslår punkt 16:
Brug AI i udbud og indkøb.

- - Ja, hvis AI er en robot maskine der kan regne skrive og lave kaffe for dig, men det er IKKE en robot vi taler om, men et lille stykke software som er kodet i "Python" til en specifik opgave blandt Mio.
Før vi overhovedet kan tale om "Artificial Intelligence", skal det lille stykke software have adgang til store datamængder. - Intelligensen ligger i baggrundsdata og øges med mængden, - så er vi så langt at punkt 16, hel rigtigt siger at priser på tidligere indkøb kan sammenlignes, ligesom love, procedurer, standarder og tidligere udbudspolitik, er lige ved hånden. - - men det kan og gør vi også i dag, det er IKKE AI teknologi.

Det er afgørende vigtigt at publikationens forfattere forstår forskellen på hvad det lille stykke software kan bruges til og ikke mindst hvad AI endnu IKKE kan benyttes til samt hvordan resultatet bliver. - - - At den "hype" der er opstået omkring den algoritme chatGPT og andre chatboot, indeholder, er kodet i "Pyhton" og bygger på sandsynlighedsberegning blandt indkodet - "learning data" og det sandsynlige resultat i dag er ca. 40% rigtigt - 40% giver ingen mening og ca. 20% er direkte usand. (derfor siger Dansk Standard´s chatboot at AI er en maskine, det er blandt de 20% forkerte svar, fordi DS,dk IKKE har nok relevant data om emnet. - - ved ikke noget om AI)

Aller vigtigst er, at brugeren af AI teknologien "Artificial Intelligence", kender AI tetknologiens begrænsninger, som er ret åbenlyse når vi ved at en chatboot der benytter sig af sansynlighedsberegninger - - (som ordet siger) - sandsynligvis aldrig giver et sandt udsagn fordi ingen chatboot i dag har baggrundsdata nok.
Der findes chatboot der ikke benytter sandsynlighedsberegninger, men så er det eksakte udsagn og så taler vi ikke om AI "Artificial Intelligence"

Alle tror at AI kan alt, men ingen ved hvordan.?
F.eks. ville det være nærliggende at sætte en robot til at behandle patienten i tandlægestolen, det kan også arrangeres uden den nye AI, fornuftigt nok.

Lægehuset ved siden af kan spare en telefondame ved at sætte en "lægerobot" til at udskrive recept på akutmedicin, - en patient ringer-indtaster digitalt, symptomer - hoster du meget. - - - 100 spørgsmål, - - lægemiddelstyrelsen giver kun tilskud til den billigste blandt 100 vis af præparater, - - det er mange spørgsmål, beregninger og tidsforbrug lægen kan spare ved at benytte den nye AI teknologi, - - - Nu ved vi at den AI digitaliseringsstyrelsen og denne rapport omtaler, bygger på sandsynlighedsberegning, (ellers er det IKKE AI teknologi) og lægen har ekstrem store datamængder til underbygning af receptudskrivningsrobotten, og sandsynlighedsberegningen giver et fint resultat 90% rigtig 5% giver ingen mening og 5% er forkert.
Hvis Fru Jensen får udskrevet kaliumcyanid blandt de 5% forkerte svar, - - hvem kan drages til ansvar ? - - - (der er ingen forslag i den 40 sider tykke rapport.?)

Tandlægen og lægehuset benytter Microsoft´s "Azure" fordi de er uvidende om at chatGPT og andre der understøttes af AI teknologien benytter den database, og gør sig derved skyldig i at sprede dybt fortrolige og personlige data til uvedkommende og tredjelande.- - - hvilket punkt i den 40 sider tykke rapport omhandler dette problem ? ? 
Rapporten med de 25 punkter nævner ikke DATASIKKERHEDEN, som er det altovervejende vigtigste når vi taler om udvikling af AI "Artificial Intelligence"

Hackere benytter også AI og kan hurtigere foretage et cyberangreb.

Det nye i den teknologiske udvikling er at gruppen bag chatGPT har udviklet en algoritme der kan beregne og sandsynlighedsberegne ekstremt store data mængder 100 X hurtigere fra flere hosts samtidigt. - I januar 24 gav Microsoft release på et nyt filformat der kunne lagre ekstremt store datamængder samt responsere ekstremt store datamængder med den halve responstid ved et SQL quarry call. - - reelt en responstid på et eksakt resultat, der er 200 X hurtigere. - Det har principielt INTET med AI at gøre, idet "Artificial Intelligence" alene bygger på "ML" og sandsynlighedsberegning og ikke konsekvens, som ordet også siger, sandsynlighed, og aldrig eksakte.

D.V.S. --- Hvis vi, - eller "Dansk Erhverv" propper, for et par tusinde kr. flere "NVIDIA CPU" eller "Radeon" i den PC vi har i dag, kan vi, ved brug af den ovennævnte teknologiske landvinding, - høste den samme teknologiske konkurrence fordel som kan sidestilles med det teknologiske kvantespring NOVO alene har betalt over 700 Mio. for, til køb af den nye kvantum-computer. - - Det er det vi skal vende til en konkurrence-fordel i hele Dansk Industri.

NOVO vil benytte den nyindkøbte, ekstrem kraftige computer til kvantefysik og beregning af ny medicin ud fra ekstrem store datamængder. - - (jeg skal bestemt ikke nedgøre den investering - - Den bliver jo også 200 X hurtigere med den nye teknologi)
NOVO´s problem er kun at forskningen ikke kan adgang til Alle Danskeres sygejournaler, for at sandsynlighedsberegne en mulig ny vaccine.

Det er kvantefysikken vi skal bruge til beregning af metaller´s reaktion under differentierende miljø - temperaturer - tryk samt geomagnetisk påvirkning blandt differentierende jordarter, når Danmark tager patent på et globalt PTX netværk der leverer alle X-ér i en ca. -160 grd. C. nedkølet transport korridor.

Når forsvaret benytter den nye teknologi i nye avancerede våbensystemer, er det på den ekstrem hurtige Algoritme, (det er ikke nødvendigvis AI teknologi) men taler vi om effektiv aflytning, tracking og opklaringsarbejde, benyttes den nye Algoritme med AI teknologi og sandsynlighedsberegning blandt eksorbitant store datamængder, og resultatet nærmer sig 90 -100% rigtigt.

Hvis jeg var topleder i Dansk Industri, eller den offentlige sektor, ville jeg være meget frustreret, hvem skal jeg spørge.?
Vi kan ikke forlange at alle topledere er dataloger og ved alt om AI - Sandsynlighedsberegning, Supercondocters, - metallers absolutte nulpunkt -°C for nevtroners bevægelse i faste grundstoffer eller Kvantefysik ?

Vi har for få "Super brains" i Danmark, - derfor skal vi samle dem vi kan i en "vidensbank" under "FE"
FE fordi forsvaret Altid skal være helt fremme på "beadtet" for at kunne servicere den nu højere prioriteret forsvars og våbenindustri, således skal "FE" også stå for digitaliseringsstrukturen samt Datasikkerheden som også digitalt kobles med vores vitale infrastruktur og forsyningssikkerhed.

"FE" skal beskytte dine og mine personlige data mod hacker og svindel

FE, fordi en national "VIDENSBANK" skal samarbejde bredt, som hiarakisk topfigur, der skal sætte standarder for lagring og brug af Danske personlige og vitale infrastrukturelle data for den private og såvel den offentlige sektor, af hensyn til DATASIKKERHEDEN. - - - Krig har mange ansigter, Cyberkrig er et af dem.

Med et ekstra råderum på 11,25 Mia. og et gigantisk "lift" af forsvaret, burde der være råd til at "bede" "FE" tage ansvar for en VIDENSBANK, (som forsvaret alligevel skal have og vil benytte mest) - men skal tjene og samarbejde med HELE Danmark og Norges universiteter såvel.
Lad as nu få den VIDENSBANK så vi kan få styrket GRØN omstilling, få etableret det -160°C. COOLED globale PTX netværk, og Dansk Industri kan lægge sig i overhalingsbanen.

FE som VIDENSBANK, der samarbejder bredt, vil være en helt uvurderlig ressource for Dansk Erhverv - Dansk Industri - og ikke mindst den digitaliserede offentlige sektor.

Det er IKKE Danmarks første AI - Koalition der skal sætte Danmark på sporet igen. Den 40 sider rapport kan vi ikke bruge til noget.

Cooling PTX networks are key to facing climate change: https://www.engie.com/en/news/cooling-networks-vs-air-conditioning

But DENMARK - "NKT" can, with greater knowledge, run ahead of "ENGIE" by many lengths.
Say yes, dear minister, and I will speed up my "NKT" stock holding. http://www.helsingorborger.dk/Debat?tema=Udvikling&Art=175&P=1#kom

Vi skal samarbejde med Norge om kvantefysikken https://www.smilingpos.dk/Faq?Art=154&P=1#kom

Se en potentiel DØDSANNONCE i 2029 hvis ikke Danmark Vågner


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

Page: 1
[1] 2 3 4 >
24-05-2024


Dødsannonce FySkammelstrup kommune 31-05-2029
To børn dræbt af lægehusets Chatboot
Den ene var 4 år og den anden var en dreng på 8 år,
Lægehusets chatboot havde udskrevet Cyancalium og børnene døde med få sec. mellemrum - That is my opinion ....
artificial intelligence Dødsannonce FySkammelstrup kommune 31-05-2029

15-05-2024


Vi skal samarbejde med Norge om Kvantefysikken
Vores nye dygtige kongepar besøger Norge i disse dage. Lars lykke Rasmussen er "dygtig" til samarbejde, Norge er dygtig til "Kvantefysik" (vi så det under II verdenskrig). - DEN SKAL VI GRIBE MED BEGGE HÆNDER! - That is my opinion....
artificial intelligence Vi skal samarbejde med Norge om Kvantefysikken

05-05-2024


Det koster spidsen af en jetjager hver time
Den nye 100 x hurtigere AI algoritme, betyder at et effektivt cyberangreb, vil i fremtiden bygge på sandsynlighedsberegning (der blandt eksorbitant store datamængder, nærmer sig 100%) - That is my opinion....
artificial intelligence Det koster spidsen af en jetjager hver time

01-05-2024


Er du klar til at bruge AI "Artificial intelligence" ?
Når en virksomhed eller institution benytter, eller "overdrager ansvaret" til chatGPT eller et andet redigeringsprogram, så overdrages risikoen for fejl også, og når vi ved at fejlmarginen ligger på 60% sandsynligt og 40% usandsynligt, - - så lad dog være. Som sekretær i en virksomhed, en læge, en b....
artificial intelligence Er du klar til at bruge AI "Artificial intelligence" ?

01-02-2024


What can we use AI for?
Her et meget simpel eksempel på hvad kunstig intelligens - AI, kan bruges til - That is my opinion ....
artificial intelligence What can we use AI for?

23-01-2024


Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team
Er der en voksen tilstede, der kan forholde sig seriøst til AI ? - Mange morer sig i dag med fake fotos "skriv en opgave for mig" - plukke æbler eller andet morsomt. Men vi bør nok tage AI og kunstig intelligens mere alvorligt. - That is my opinion....
artificial intelligence Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team

17-01-2024


Everyone wants to make money from AI and ChatGPT
No one has yet thought of winning world domination by help from "Artificial intelligence, - - - who will be the first movers ? - That is my opinion....
artificial intelligence Everyone wants to make money from AI and ChatGPT

07-02-2023


Kalibrer dine Sattelite terminaler
Det er dog ens for alle at den håndholdte terminal skal kallibreres.....
Alle Temaer Kalibrer dine Sattelite terminaler

03-05-2022


Bruger Manual daglig brug
Ny brugermanual, den gamle er ikke længere brugbar....
Manual Bruger Manual daglig brug

11-10-2021


Hvad er BRING ?
I skriver BRING på Smiling-Restauranter. Er det det samme som Just Eat ?....
Bring Hvad er BRING ?