søg her:
Kasseapparater Online

Smiling Pos Kasseapparater FAQ

Hvad er XML Danish SAF-T format for Cash Register data version 1.3 December 2023
Har du problemer eller spørgsmål til dit detailsystem, Eller til din smiling booking portal, stil dem her.

FAQ = Ofte stillede spørgsmål (Frequently Asked Questions)
Smiling Pos er et web-baseret kassesystem/ Detailsystem, der hjælper både detailhandlen og kunderne med at forene oplevelsen i butikken med mulighederne på internettet. Smiling Pos giver den forretnings drivende mulighed for at benytte flere kasseapparater fra forskellige lokationer, og styre en eller flere afdelinger og butikker uanset lokation.

Save money
Søg hjælp her

 
 

Smiling Pos kan tilbyde både kunderne og de forretningsdrivende en unik helhedsoplevelse uanset om handlen foregår på nettet eller i den fysiske butik i København eller Århus, fordi kassesystemet integrerer og synkroniserer alle salgskanaler i skyen omkring én samlet kundeoplevelse i realtid og alle afdelinger taler sammen i et system”.

Har du et spørgsmål, så stil det her, eller find svar i allerede stillede spørgsmål.

SUBMIT Free Demo version » 
Hvis du bestiller en gratis demo version, får du samtidig en Login til debatsiden her, men du kan også registrere dig til FAQ debat her


03-05-2022
Tonny Parnell


Bruger Manual daglig brug  

Daglig brug af Smiling Pos Kasseterminalen.

Smiling Pos detailsystemer

Du har konfigureret Smiling Pos til at starte ny ekspedition ved indtastning i et af følgende felter.
Stregkodefelt - Plu kode - Produktnummer eller extern produktnummer.

Extern produktnummer benyttes sjældent og er derfor ikke synlig.
Hvis du har en Restaurant, en bager eller anden virksomhed med under 200 faste produktnumre, så bruger du formentlig ikke Stregkodescanner og dette felt har du deaktiveret(er usynligt)

Du har således kun Plu kode - Produktnummer synligt på skærmen. Her vil "Curseren" - den blinkende streg på skærmen altid søge hen så du er klar til at scanne eller indtaste en vare.

Har du en modeforretning (eller flest andre Non-food forretningstyper) så bruger du stregkoder og produktnumre. og du starter altid en ny produktindtastning ved at indtaste eller "skyde" en stregkode.

Når "curseren" står i felterne Stregkode - Plu kode - Produktnummer eller extern produktnummer, har du en række mulige funktioner:
Hvis du taster 0 og ENTER, er det fordi du vil afslutte ekspeditionen og du får vist en liste med betalingsmuligheder. - Vælg en og betalingsproceduren går til næste skridt.

(Har en kunde fået afslag på en bluse fordi der var en misfarvning, så skriv det i "Ekstra tekst") - - Hvis kunden senere returnerer eller bytter varen, kræver du at se bonnen og du kan se om der er givet afslag på varen.Er personalet provisionslønet eller ønsker du at se eller opdele salget i personalegrupper, kan Smiling Pos indstilles til altid at starte ny ekspedition med indtastning af medarbejdernummer.

Der har vist sig behov for en ny bruger manual i forhold til tidligere version, den vil løbende blive opdateret her. - har du emner vi skal medtage så kontakt os endelig.

Lynhurtig kasseterminal

Du kan bruge kasseapparatet - alene på tastaturet, uden brug af mus eller tuch, 

På alle tekster til de enkelte felter ser du et navn på indtastningsfeltet.

Feks: PLU som er indtastningsfeltet for det korte PLU nummer, som er et kort nummer for en vare 

Lidt afhængig af hvordan du konfigurere din kasseterminal, så vil instiller du "curceren" til at stå i enten "PLU" nummer eller "Produktnummer".

Hvis du indtaster enten et PLU Produktnummer og taster "ENTER" - - så finder systemet den vare der hører til "PLU" nummeret og "Curceren" flytter sig automatisk til "Ekstra tekst" her kan du indtaste ekstra tekst til den solgte vare og når du igen taster "ENTER" - så flytter curceren automatisl til "Antal".

Hvis du kun ønsker at tjekke prisen på varen, så taster du 0 og "ENTER" - Alle felter renses nu og Curceren stiller sig igen i "PLU" og er klar til næste vare.

Hvis du taster et antal i feltet "Antal" og taster "ENTER", vill varen blive tiløjet til bonnen som solgt vare med antal stk. og Curceren stiller sig igen i PLU nummer feltet.

Ligegyldigt hvor Curseren står på skærmen, kan du altid finde det ønskede felt ved at holde "Alt" knappen nede og samtidig taste det bugstav der er understreget i teksten. " Alt" + U sætter curceren i "PLU" nummeret.

Den routine gør kasseterminalen lyn-hurtig, og hvid du driver en restaurant eller spisested, lærer du hurtigt de korte PLU numre i hovedet.

På samme måde kan du sætte instillingen til at skyde en stregkode, og hver gang scanneren fanger en stregkode, bliver varen tilføjet bonnen med 1 stk

Hvis ikke varen har en pris, stopper "curceren" ved "Pris" og du skal indtaste en pris. - - og "ENTER" 

Når du har indtastet en vare og curseren står i et af felterne Enhedspris eller antal og du taster "B", betyder det "Betal" og en liste vises med betalingsmuligheder som du vælger, Hvis du taster 0, så renses vinduet og systemet gør klar til næste indtastning.

PLU numre er kun numeriske (100 eller 110,50) Hvis du indtaster en alfanummerisk værdi feks. "B" og "ENTER" når du står i PLU feltet, betyder det BETAL og der bliver vis en liste med betalingsbetingelser
Hvis du indtaster B = Betal
Hvis du indtaster P = Print
Hvis du indtaster L = List varer
Hvis du indtaster G = Gem Bon - og der vises en liste med "gemte bonner" - Bord nr. og Navn som du kan vælge at tilføje bonnen til, eller du kan oprette nyt bord.

HUSK! - HUSK ! - - INGEN PLU numre under 100 ALLE numre under 100 er forbeholdt systemet


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

Page: 1
[1] 2 3 4 >
24-05-2024


Dødsannonce FySkammelstrup kommune 31-05-2029
To børn dræbt af lægehusets Chatboot
Den ene var 4 år og den anden var en dreng på 8 år,
Lægehusets chatboot havde udskrevet Cyancalium og børnene døde med få sec. mellemrum - That is my opinion ....
artificial intelligence Dødsannonce FySkammelstrup kommune 31-05-2029

23-05-2024


Kan vi spørge FE som "Vidensbank" omkring Cybersikkerhed ?
If I were a top manager in Danish Industry, or the public sector, I would be very frustrated, who should I ask? - That is my opinion....
AI intelligence Kan vi spørge FE som "Vidensbank" omkring Cybersikkerhed ?

15-05-2024


Vi skal samarbejde med Norge om Kvantefysikken
Vores nye dygtige kongepar besøger Norge i disse dage. Lars lykke Rasmussen er "dygtig" til samarbejde, Norge er dygtig til "Kvantefysik" (vi så det under II verdenskrig). - DEN SKAL VI GRIBE MED BEGGE HÆNDER! - That is my opinion....
artificial intelligence Vi skal samarbejde med Norge om Kvantefysikken

05-05-2024


Det koster spidsen af en jetjager hver time
Den nye 100 x hurtigere AI algoritme, betyder at et effektivt cyberangreb, vil i fremtiden bygge på sandsynlighedsberegning (der blandt eksorbitant store datamængder, nærmer sig 100%) - That is my opinion....
artificial intelligence Det koster spidsen af en jetjager hver time

01-05-2024


Er du klar til at bruge AI "Artificial intelligence" ?
Når en virksomhed eller institution benytter, eller "overdrager ansvaret" til chatGPT eller et andet redigeringsprogram, så overdrages risikoen for fejl også, og når vi ved at fejlmarginen ligger på 60% sandsynligt og 40% usandsynligt, - - så lad dog være. Som sekretær i en virksomhed, en læge, en b....
artificial intelligence Er du klar til at bruge AI "Artificial intelligence" ?

01-02-2024


What can we use AI for?
Her et meget simpel eksempel på hvad kunstig intelligens - AI, kan bruges til - That is my opinion ....
artificial intelligence What can we use AI for?

23-01-2024


Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team
Er der en voksen tilstede, der kan forholde sig seriøst til AI ? - Mange morer sig i dag med fake fotos "skriv en opgave for mig" - plukke æbler eller andet morsomt. Men vi bør nok tage AI og kunstig intelligens mere alvorligt. - That is my opinion....
artificial intelligence Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team

17-01-2024


Everyone wants to make money from AI and ChatGPT
No one has yet thought of winning world domination by help from "Artificial intelligence, - - - who will be the first movers ? - That is my opinion....
artificial intelligence Everyone wants to make money from AI and ChatGPT

07-02-2023


Kalibrer dine Sattelite terminaler
Det er dog ens for alle at den håndholdte terminal skal kallibreres.....
Alle Temaer Kalibrer dine Sattelite terminaler

11-10-2021


Hvad er BRING ?
I skriver BRING på Smiling-Restauranter. Er det det samme som Just Eat ?....
Bring Hvad er BRING ?