søg her:
Kasseapparater Online

Smiling Pos Kasseapparater FAQ

Hvad er XML Danish SAF-T format for Cash Register data version 1.3 December 2023
Har du problemer eller spørgsmål til dit detailsystem, Eller til din smiling booking portal, stil dem her.

FAQ = Ofte stillede spørgsmål (Frequently Asked Questions)
Smiling Pos er et web-baseret kassesystem/ Detailsystem, der hjælper både detailhandlen og kunderne med at forene oplevelsen i butikken med mulighederne på internettet. Smiling Pos giver den forretnings drivende mulighed for at benytte flere kasseapparater fra forskellige lokationer, og styre en eller flere afdelinger og butikker uanset lokation.

Save money
Søg hjælp her

 
 

Smiling Pos kan tilbyde både kunderne og de forretningsdrivende en unik helhedsoplevelse uanset om handlen foregår på nettet eller i den fysiske butik i København eller Århus, fordi kassesystemet integrerer og synkroniserer alle salgskanaler i skyen omkring én samlet kundeoplevelse i realtid og alle afdelinger taler sammen i et system”.

Har du et spørgsmål, så stil det her, eller find svar i allerede stillede spørgsmål.

SUBMIT Free Demo version » 
Hvis du bestiller en gratis demo version, får du samtidig en Login til debatsiden her, men du kan også registrere dig til FAQ debat her


24-05-2024
Parnell Tonny


Dødsannonce FySkammelstrup kommune 31-05-2029  

En chatboot fra lægehuset i FySkammelstrup kommune, dræbte Fredag den 31-05-2029,  to børn med Cyankalium.

Børnene, en pige på 4 år og en dreng på 8 år, havde hostet et par dage. Moderen Sussi Barnløs på 41 år, kontaktede lægehuset i FySkammelstrup, for gode råd, lægehusets chatboot, som var af typen chatGPT-40, sagde noget som Sussi Barnløs ikke rigtig forstod, men chatbooten udskrev derefter en recept.

hamlet.png
 

De to børn var glade og tog medicinen samtidig, Begge børn døde øjeblikkeligt og hjertet stoppede med få sec. mellemrum.

Digitaliseringsstyrelsen ved ingenting om AI "Artificial intelligence", som benyttes af chatGPT-40 (Den type chatboot FySkammelstrup Lægehus benyttede). Heller ikke det konsulentbureau der har solgt chatbooten til FySkammelstrup lægehus, er opdateret om AI teknologien de sidste 5-6 år.

Vores nabolande er meget længere fremme i den digital-teknologiske udvikling og AI - "kunstig intelligens" supporter "BergTop"  fra Højtoppe i Norge, er tilkaldt for at fastslå om man kan drage bestyrelsen eller de enkelte læger i FySkammelstrup lægehus til ansvar for drabet på de to børn.

Eksperten i "Artificial intelligence" - "BergTop"  fra "Højtoppe i Norge" har haft det konsulentbureau der solgte chatbooten til afhøring, hvilket har kastet lys over en række andre hændelser i FySkammelstrup kommune, som benytter samme chatboot.

Eksperten i AI "BergTop"  fra Højtoppe i Norge, forklarer at den benyttede chatboot bygger på AI "Artificial intelligence" teknologien og sandsynlighedsberegning, der aldrig er 100% sand fordi der endnu ikke findes tilstrækkelig baggrundsdata.

Eksperten i AI "BergTop", påpeger ligeledes at den chatboot FySkammelstrup lægehus har benyttet, kun har haft baggrundsdata der højest kunne aflede et resultat der er ca. 80% rigtigt - 15% giver ingen mening og 5% katastrofalt forkert.- - Derfor blev der katastrofalt forkert udskrevet den meget giftige Cyankalium til de to børn.

Det Konsulentbureau der solgte chatbooten, står uforstående og forklarer at den samme chatboot er solgt til Domhuset i FySkammelstrup kommune.

"Artificial intelligence" eksperten "BergTop"  fra HøjtOppe i Norge, har på den baggrund fundet, at der sidder 2 personer (en mand og en 27 årig kvinde) på dødsgangen i FySkammelstrup domhus, som er dømt til døden af samme chatboot type.

Om 3 - 4 år kan ovenstående være teksten til en dødsannonce for to børn, hvis ikke Danmark bliver Teknologisk opdateret, 3 - 4 år tilbage, og finder ud af hvad AI "Artificial Intelligence" er, og ikke mindst hvilke begrænsninger AI har.

Man skal forstå at AI IKKE bare er en chatboot, eller en maskine - robot, der kan erstatte en sekretær ved telefonbordet og lave kaffe i pausen, men er et lille stykke software, der blandt Mio. - er kodet til en spesifik opgave. Det er den nye ekstrem hurtige algoritme der i dag er ny og interessant. Jeg ser at Digitaliseringsstyrelsen skriver at der findes 2 typer AI, en svag og en stærk. Det udsagn i digitaliseringsstyrelsens forklaring giver ingen mening og bekræfter kun manglende indsigt i det væsentlige ved AI.
Det er principielt IKKE rigtigt at der findes to slags AI, og det er forkert at beskrive AI som sket i Digitaliseringsstyrelsen´s forklaring.
De fleste chatboot bygger på AI "Artificial intelligence" teknologien og sandsynlighedsberegning, der aldrig er 100% sand fordi der endnu ikke findes tilstrækkelig baggrundsdata. Det er der intet nyt i.

Kan du, med faglig begrundelse, afvise ovennævnte scenarie 100%, så har du rigtig meget at lære om chatboot´s - AI "Artificial Intelligence"

Ovenstående er et konstrueret indlæg i Digitaliseringsstyrelsens debat om Danmark´s teknologiske tilstand i år 2024

Læs min kommentar til debatten

Denne makabre dødsannonce er ikke skrevet for sjov, men "som datalog", og fordi jeg allerede nu "Maj 24", kan se at adskillige offentlige institutioner har indført chatboot ved Omstillingsbordet til erstatning for sekretæren, og ingen af dem jeg har tjekket har en sandsynlighedsberegning der ligger over 70% rigtig - 20% giver ingen mening og 10% er direkte usandt.

AI "Artificial Intelligence" er et super stærkt værktøj, men har også dødbringende begrænsninger, som er meget vigtigt at forstå

"Dansk Standard" benytter "dags dato" en chatboot, der på spørgsmålet "hvad er AI", svarer at "AI er en maskine"- hvilket er et svar: 80% giver ingen mening - 20% direkte usandt. - 0% sandt. - Digitaliseringsstyrelsen (som burde vide bedre) benytter samme chatboot type, - - - dette resultat fordi ingen ved noget om AI og DS har fodret deres chatboot med 20 år gamle phd. afhandlinger og AI kom først til debat i den nuværende form i 2023.

Hvis ikke "Danmark" retter op på den total manglende forståelse af AI "Artificial Intelligence", er der ikke bare risiko for, - men, "lignende" ovenstående annonce vil kunne læses i medierne inden 2029.

Læs også: Det koster samfundet spidsen af en jetjager, og det bliver dyrere for hver time Danmark ikke er opdateret omkring Den nye 100x hurtigere algoritme - "Artificial Intelligence" og ikke mindst de mange begrænsninger og hvad AI stadig ikke kan benyttes til.


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Kunstig intelligens

En national Vidensbank under FE vil være en vigtig resaurce for Dansk industri - forsvaret og hele det danske samfund.

Anonym 27-05-2024 12:43:51
19 enig0 uenig
cal1cal1

.

 

Page: 1
[1] 2 3 4 >
23-05-2024


Kan vi spørge FE som "Vidensbank" omkring Cybersikkerhed ?
If I were a top manager in Danish Industry, or the public sector, I would be very frustrated, who should I ask? - That is my opinion....
AI intelligence Kan vi spørge FE som "Vidensbank" omkring Cybersikkerhed ?

15-05-2024


Vi skal samarbejde med Norge om Kvantefysikken
Vores nye dygtige kongepar besøger Norge i disse dage. Lars lykke Rasmussen er "dygtig" til samarbejde, Norge er dygtig til "Kvantefysik" (vi så det under II verdenskrig). - DEN SKAL VI GRIBE MED BEGGE HÆNDER! - That is my opinion....
artificial intelligence Vi skal samarbejde med Norge om Kvantefysikken

05-05-2024


Det koster spidsen af en jetjager hver time
Den nye 100 x hurtigere AI algoritme, betyder at et effektivt cyberangreb, vil i fremtiden bygge på sandsynlighedsberegning (der blandt eksorbitant store datamængder, nærmer sig 100%) - That is my opinion....
artificial intelligence Det koster spidsen af en jetjager hver time

01-05-2024


Er du klar til at bruge AI "Artificial intelligence" ?
Når en virksomhed eller institution benytter, eller "overdrager ansvaret" til chatGPT eller et andet redigeringsprogram, så overdrages risikoen for fejl også, og når vi ved at fejlmarginen ligger på 60% sandsynligt og 40% usandsynligt, - - så lad dog være. Som sekretær i en virksomhed, en læge, en b....
artificial intelligence Er du klar til at bruge AI "Artificial intelligence" ?

01-02-2024


What can we use AI for?
Her et meget simpel eksempel på hvad kunstig intelligens - AI, kan bruges til - That is my opinion ....
artificial intelligence What can we use AI for?

23-01-2024


Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team
Er der en voksen tilstede, der kan forholde sig seriøst til AI ? - Mange morer sig i dag med fake fotos "skriv en opgave for mig" - plukke æbler eller andet morsomt. Men vi bør nok tage AI og kunstig intelligens mere alvorligt. - That is my opinion....
artificial intelligence Artificial intelligence will divide humanity into an A and a B team

17-01-2024


Everyone wants to make money from AI and ChatGPT
No one has yet thought of winning world domination by help from "Artificial intelligence, - - - who will be the first movers ? - That is my opinion....
artificial intelligence Everyone wants to make money from AI and ChatGPT

07-02-2023


Kalibrer dine Sattelite terminaler
Det er dog ens for alle at den håndholdte terminal skal kallibreres.....
Alle Temaer Kalibrer dine Sattelite terminaler

03-05-2022


Bruger Manual daglig brug
Ny brugermanual, den gamle er ikke længere brugbar....
Manual Bruger Manual daglig brug

11-10-2021


Hvad er BRING ?
I skriver BRING på Smiling-Restauranter. Er det det samme som Just Eat ?....
Bring Hvad er BRING ?