Visit HelsingørSmilingDanmark
Save money
Smiling Pos Kunder & Debitorer Debitorer kunder

Du skal logget ind til Smiling Pos. - Har du ingen Login så læs meget mere om Smiling Pos HER
Smiling pos Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

kreditorer og debitorer

Smiling Pos holder styr på dine kreditorer og debitorer

Når begreberne kreditor og debitor benyttes, så er der ofte tale om et langsigtet forhold mellem en kunde og en leverandør. Det kan eksempelvis dreje sig om vareleverancer til din virksomhed. Derfor har debitor og kreditor også ofte en specifik aftale og ordning med hinanden i forhold til betalingsbetingelser, rabatter og leveringer blandt andre ting. Derfor er det særligt vigtigt at holde styr på sine kreditorer og debitorer, så man ikke mister overblikket – og det gælder særligt jo flere kreditorer og debitorer, du har. Smiling Pos styrer dit debitor- og kreditorkartotek.

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Følg op på dine kunder

Det kan have stor betydning for din virksomheds relation med jeres kunder, at salgsteamet altid følger op og tager kontakt til kunderne på det rigtige tidspunkt og med den rette og opdaterede information. Det får kunderne til at føle sig værdsatte, så de bliver ved med at have deres forretning hos jer, og det kan føre til værdifuldt mersalg for din virksomhed. At følge kunden på det rette tidspunkt, med relevant information kræver effektiv debitorstyring, hvor alle i salgsteamet har mulighed for at følge med i de enkelte kunder, så der ikke sker uheldige situationer.

Læs om:
Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Kundepleje og statistik

I Smiling Pos debitorkartotek inddeler du dine debitorer individuelt. I Smiling Pos kan du tilføje de nødvendige informationer om en given debitor, som du altid kan slå op senere. Du kan også finde ud af, hvor meget de enkelte debitorer skylder på det pågældende tidspunkt.

Smiling Pos kreditorkartotek har samme princip om opdeling og informationssøgning som et debitorkartotek. I kreditorkartoteket kan du eksempelvis få vist din virksomheds eksisterende kreditorkonti samt de bogførte og ikke-bogførte posteringer.

Er du i tvivl? - spørg os på FAQ

24/7 Danish and  US-based customer support and software upgrades included in all packages.